lunes, 9 de septiembre de 2013

Hem començat les classes

L'Escola de Música de la Vella de Xàtiva (Primitiva Setabense) ha iniciat aquest dilluns, 9 de setembre, un nou curs escolar, impartint classes ja de totes les matèries oferides.

Aquesta setmana acudiran a les aules, en diferents horaris, aproximadament, 200 alumnes, alumnes que ja han formalitzat la seua matrícula. El claustre està format per 30 docents, la immensa majoria formats en aquesta mateixa escola.

La banda infantil, la banda juvenil i l'orquestra juvenil, avantsala de les dues grans formacions de la societat, la Banda Simfònica i la Jove Orquestra, formen part de l'escola el que potencia la participació dels educands en formacions instrumentals des de primerenca edat. En la programació s'inclou audicions d'aula cada quadrimestre i de conjunts instrumentals, a més d'activitats extraescolars.



El Concert de Nadal, al Gran Teatre, serà el principal acte de l'escola, durant el curs, davant la societat xativina, acte que s'ha convertit amb el pas dels anys en un referent cultural durant el Nadal.
L'objectiu primordial a l'escola és ajudar a la formació com a persones dels educands des de l'ensenyament de la música, garantir la continuïtat de les nostres grans formacions musicals així com preparar-los per continuar la seua carrera musical en altres centres.

La matrícula romandrà oberta durant tot aquest mes i el mes d'octubre, de vesprada, a la secretaria de la societat. L'oferta inclou llenguatge musical, instruments (tant de banda com d'orquestra), classes per a adults, dolçaina, piano i guitarra, entre d'altres matèries. L'alumne més jove enguany de l'escola té tan sols 3 anys d'edat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario